sobota 12. ledna 2013

Špaldové kafe


Krásný sobotní den!

Mám ráda obilné kávy. Chutná mi špaldová, klasická cikorková s čekankou i žaludová.

http://ulaherova.blog.sme.sk/c/99107/Moje-najmilsie-reklamy.html
Poslední dobou si pochutnávám na špaldové mleté. Většinou si kupuji instantní, ale rozhodla jsem si to trochu ztížit. 

Příprava mleté špaldové kávy:
  •  2 polévkové zarovnané lžíce mleté kávy
  • 0,5 litru vroucí vody
  • vařit 3 minuty
  • odstavit na 5 minut
  • přecedit




Špaldová káva má plnou jemnou chuť. Je dobrá i samotná nebo s rýžovým mlékem, které je přirozeně nasládlé.


Někdy je do ní těžké se dostat :-)

Máte rádi obilné kávy? Které?
Mějte se krásně!

Žádné komentáře:

Okomentovat